Hur du kan provspela utan egna pengar hos Karamba

Innan du bestämmer dig för att spela på allvar hos Karamba har du förstås möjligheten att prova utan att använda dina egna pengar.

Du ska börja med att registrera ett nytt konto

Det kan du göra genom att registrera ett nytt konto. Då ska du se till att registrera vad Karamba kallar ett riktiga-pengar-konto.

När du registrerar ett riktiga-pengar-konto får du nämligen gratis 50 kr att spela för. Dessa 50 kr kan du använda precis som du vill. Spela vilka spel du vill till exempel slotmaskiner eller olika typer av skraplotter.

Du vinner riktiga pengar med dina bonuspengar

Vinsterna som du vinner när du spelar för dessa bonuspengar är dina helt och hållet.

Du kan allstå vinna max vinsten utan att sätta in en enda egen krona.

Pengarna som du vinner kan du välja att antingen ta ut. Det vill säga be Karamba att sätta in på ditt bankkonto där du kan använda dem till precis vad du vill. Kanske du vill köpa nya kläder eller en ny bil då har du chansen att göra det för pengarna som du just har vunnit.

Du kan också välja att låta pengarna vara kvar på ditt spelkonto hos Karamba. Pengarna kan du använda för att spela andra roliga och underhållande spel. Du har då självklart chansen att göra ytterligare vinster.

Kanske kan du dubbla dina pengar igen.

Eller om inte annat så får du en trevlig och roande underhållning.

Bonuspengar för ett speciellt spel

Vissa bonuspengar är dedikerade för att användas till ett speciellt spel. Men oftast kan du själv helt och hållet välja att spela det spel som du tycker är roligast med bonuspengarna.

Kanske gillar du mest blackjack eller så gillar du roulette bättre.

Då väljer du självklart något av dessa spel.

Tänk på att du alltid ska utnyttja välkomstbonusen så att du inte går minste om dina 50 kr gratis introduktionsbonus. Klicka här för din karamba bonuskod.