Hur du sätter in pengar på ditt spelkonto hos Karamba

Efter att du har provad på de olika spelen hos Karamba kanske du vill gå vidare.

För det första har du alltid dina 50 kr gratis att spela för och möjligheterna till vinstmedel från de spel som du har spelat.

Dessa vinstmedel kan du också använda för att spela. Därefter för att fortsätta att spela behöver du naturligtvis göra en insättning av pengar på ditt spelkonto. Det gör du hos Karamba genom att följa instruktionerna nedan.

För det andra, för att sätta in pengar måste du se till att registrera ett riktiga-pengar-konto för att du ska kunna gör en insättning av pengar att spela för.

Därefter loggar du in på ditt konto. Väl inne på ditt konto klicka du på kassa och väljer insättning.

Olika typer av insättningsmetoder du kan välja på

Du kan välja olika typer av insättnings metoder och du kan själv välja en insättnings typ som passar dig. Till exempel insättning med VISA eller MasterCard. Välj den typ som passar dig och följ anvisningarna.

Du kan sätta in pengar på flera sätt. Det vill säga överföra pengar på olika sätt till Karamba. Du kan till exempel använda dessa typer av kreditkort eller debet kort.

Det finns andra sätt att föra över pengar också. Till exempel kan du använda dig av en online bank överföring eller av ett betalningsföretag som till exempel click2pay eller Money Bookers.

Det enklaste sättet är att helt enkelt använda sig en insättnings typ som använder VISA eller MasterCard.

När kan du börja spela för dina pengar?

Så fort du har gjort din insättning kan du se pengarna på ditt spelkonto och du kan omedelbart fortsätta att spela ditt favoritspel.

Pengarna som du vinner när du spelar adderas automatiskt till ditt konto.

Du kan själv välja att ta ut dessa pengar. Det vill säga att överföra dem direkt till ditt bankkonto. Eller så kan du välja att ha kul för dem och spela andra spel. Spelar du andra spel så har du naturligtvis chans att vinna där också.

www.karambabonuskod.se