Hur du tar del av din 50 kronors gratis bonus hos Karamba

När du använder rätt bonuskod som ny spelare hos Karamba får du 50 kr helt gratis.

Här läser du för att förstå exakt hur du ska göra för att ta del av detta erbjudande.

För att du ska få dina 50 kronor så behöver du först registrera dig hos Karamba som ny spelare. Det gör du genom att gå till deras hemsida och registrera ett gratis spelkonto . Där efter loggar du in på ditt nyregistrerade konto.

När du väl är inloggad på ditt konto finns det ett par olika val som du kan göra. Du ska nu börja med att välja ”börja spela med riktiga pengar”, klicka på knappen som är märkt med denna text. Du hittar knappen mitt på skärmen.

Nu dyker det upp ett nytt registreringsformulär på din skärm. Det nya formuläret är för en uppgradering av ditt gratis spelkonto till ett riktiga pengar konto. Du fyller enkelt och snabbt in uppgifter som efterfrågas. Du klickar sedan på skicka och därefter följer du helt enkelt instruktionerna på skärmen.

Genom att följa instruktionerna ovan får du garanterat ta del av din 50 kronor gratis bonus. Kom ihåg att alltid använda rätt  Karamba bonuskod för att du ska vara garanterad att få dina 50 kronor. Vilket förövrigt endast gäller om du ny kund.