Varför du behöver skicka in dina papper för att få din vinst utbetald

Här får du förståelse för varför du måste registrera dig innan du kan börja spela hos karamba.

För att du ska kunna spela dig hos karamba måste du först registrera dig.

Det är enkelt att registrera sig

Att registrera sig för att kunna spela är en enkel och snabbt avklarad sak. När du sedan behöver eller vill ta ut dina vinster från karamba behöver du naturligtvis berätta var du vill ha dina pengar skickade.

För att företaget ska vara säker på att skicka pengarna till rätt person så att ingen annan kan ta dina pengar så behöver du skicka in dina uppgifter till företaget.

Skicka bara dina papper en gång

Dokumentationen som du behöver skicka in behöver du bara skicka in en enda gången.

De behövs dels för att företaget ska kunna veta att du är du, men också för att kontroller att du uppfyller ålderskraven för spelande. För att få spela och för att få dina vinster utbetalda behöver du alltid vara över 18 år.

I vissa sällsynta fall så kan du behöva ange ditt kreditkort, eller snarar ditt kreditkortsnummer. Det behövs för att uppfylla vissa kreditkortföretags speciella regler, men också för att skydda konto mot bedrägerier.

Du behöver bara skicka in dina papper en gång och så fort karamba casino har tagit emot dina uppgifter registreras de och du kan direkt få dina vinster utbetalda. När du vinner i framtiden så behöver du inte skicka in dina uppgifter på nytt utan dina vinster kan betalas ut omgående när du så vill.

Att skicka in dina papper är allstå något du bara behöver göra en gång och det behöver du göra för att garantera att

  1. Du uppfyller ålderskraven.
  2. Att du är du så att ingen annan får dina vinstpengar.

www.karambabonuskod.se