Har du gjort din först insättning men ändå inte fått din bonus?

När du blir ny kund hos Karamba casino får du ett mail där du blir lovad 50 kronor gratis som välkomstbonus.

Om du loggar in på ditt konto hos Karamba för att spela men ändå inte ser att du har fått någon bonus även om du har fått mailet som säger att du ska ha fått en bonus kan det bero på ett par olika saker.

Hur du vet om du uppfyller kraven

För det först måste du uppfylla kraven på minsta insättning för att få en bonus. Kraven på minsta insättning är 100 kronor.

För minsta insättning

Ibland har Karamba andra typer av bonusar då kan villkoren för minsta insättning vara något annat. Minsta insättning kan då vara 50 kronor eller kanske upp till 500 kronor. Då måste alltid uppfylla kraven på minsta insättning för att få ta del av din bonus.

För tidsbegränsade erbjudande

För det andra. Vidare behöver du naturligtvis ansöka om bonusen medan erbjudandet gäller. För att kvalificera dig för bonusen behöver du ansöka innan tiden för erbjudandet går ut. Ansöker du efter tiden har gått ut kan du inte få någon bonus av Karamba.

För det spel du spelar

För det tredje vid vissa tillfällen gäller kampanjerbjudandet för bonus som du måste satsa på ett speciellt spel. Du kan allstå bara få bonusen för att spela ett speciellt spel som Karamba erbjuder.

När får du din bonus utbetald

För det fjärde, vissa typer av bonusar som Karamba ger dig får du först efter att kampanjperioden är slut. Kampanjperioden kanske är en eller två veckor där du kan ansöka om bonusen. Låt säga att du uppfyller alla krav då behöver du ändå vänta, låt oss säga, en vecka innan du kan se din bonus pengar på ditt spelkonto.

Du kan alltid hitta de exakta villkoren för den aktuella bonusen i ditt email som du har fått från Karamba. Där finns alla villkor för den aktuella bonusen. Vill du ha mer hjälp så kan du alltid kontakta Karamba via live chatt eller kanske om du tycker att det är enklare via e-post.

Som ny medlem så har du alltid möjlighet att få en dubbling av dina pengar och en välkomstbonus, klicka här för att vara säker på att få din välkomstbonus.