Hur du kan avsäga dig din bonus

Ibland kan det hända att du får en bonus som du inte vill ha.

Här kan du läsa för att förstå hur du avsäger din bonus.

Det kan finnas flera olika anledningar att du inte vill ha din bonus. Kanske är anledningen personlig kanske har du en annan anledning. Hur som helst det finns alltid möjlighet för dig att inte ta emot en bonus.

Du får dina bonusar automatiskt

Normalt sätt så läggs alla bonusar till ditt konto automatiskt.

Det gäller även om du inte är medveten om att du just nu kvalificerar för en speciell kampanj. Låt oss säga att du vill sätta in 200 kronor på ditt konto. Du loggar in på ditt spelkonto och sätter in 200 kronor och dagen efter får du 100 kronor i bonus pengar. Naturligtvis blir du förvånad men förklaringen ligger i att samtidigt som du satte in dina pengar så har Karamba en pågående kampanj som vilken ger alla som sätter in pengar 100 kr i bonus.

Efter som du uppfyller kraven för kampanjen fick du automatiskt din bonus utan att behöva göra någonting. Bonusen kan sättas in på ditt konto av din personliga kontakt eller automatiskt av systemet hos Karamba.

Du kan få olika typer av bonusar

Ibland kan du få en annan typ av bonus nämligen en personligbonus eller en tackbonus för att du är en toppspelare hos Karamba. Denna typ av bonus kommer också att dyka upp på ditt konto utan förvarning.

Hur ska du nu göra för att undvika att ditt konto krediteras med bonus pengar.

Låt oss säga att du av en eller annan anledning inte vill utnyttja några kampanjer eller bonuspengar. Det kan du enkelt göra genom att kontakta Karamba direkt. Du kontaktar Karamba enklast genom e-post. Det går också bra att kontakta dem via chatt via deras hemsida.

De flesta nya spelare som registrerar sig hos Karamba vill alltid ta del av deras välkomstbonus och gratis få 50 kronor som ny spelare.