Hur hittar du din totala bonusnivå

Ibland kan det vara intressant att veta hur mycket bonus du har fått över hela tiden.

Denna information kan du enkelt få reda på. Följ instruktionerna som du kan läsa nedan så får du reda på hur mycket bonus du hitintills har fått.

Börja med att logga in på ditt spelkonto hos Karamba casino. Du ska noga med att logga in på dina riktiga pengar spelkonto. Det är naturligtvis bara där du kan få bonusar och det är där du kan se din totala bonusnivå.

Efter att du har loggat in på ditt spelkonto klicka du på knappen märket med meny. Den knappen hittar du längst ner till höger i din lobby.

Du går till överföringshistorik

Därefter väljer du ditt konto. Sedan kan du välja att klick på överföringshistorik. När du kommit till överföringshistorik så kommer du till en ny sida där du kan välja att filtrera din sökning per månad. Du kan då också välja att visa alla bonusar och insättningar som har gjorts för just denna månad. Filtrera till exempel din sökning på augusti månad och visa alla bonusar som gjorts under augusti.

Framför dig har du nu allstå en sammanställning över alla dina bonusar. Vill du se bonusar som du har fått från en annan månad så kan du enkelt göra om filtreringen. Det gör du enkelt genom att klicka tillbaks och ange en annan månad istället för augusti.

Ta del av din välkomstbonus, klicka här.